Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video| Scene de groază la Belgrad: un club celebru de pe malul râului Sava s-a scufundat în toiul petrecerii de Revelion

Twitter
club belgrad

Sute de petrecăreți din Belgrad au avut parte de o surpriză neplăcută în noaptea dintre ani. Clubul în care petreceau a început să se scufunde în râul Sava, la doar zece minute după trecerea în noul an.

”Clubul de noapte Freestyler din Belgrad s-a scufundat în noaptea de Anul Nou”, a anunțat jurnalistul sportiv Sam Street pe Twitter.

Clădirea era construită pe piloni pe malul răului, iar la 10 minute după trecerea în noul an imobilul a început să se încline și să se scufunde în apă, în timp ce invitații se bucurau de muzică și se distrau. Oamenii au ieșit cât au putut de repede din club și au chemat autoritățile. Clădirea a ajuns pe jumătate în apă.

Nimeni nu a fost rănit grav, câțiva dintre cei aflați în club fiind bandajați de echipajele medicale ajunse la față locului pentru câteva tăieturi, scrie danas.rs. A fost deja demarată o anchetă pentru a fi stabilite cauzele producerii incidentului. Din primele informații se pare că în club erau prea mulți invitați, scrie ziare.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.