Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Scene de neimaginat în Australia, la fotbal: Derbiul din Melbourne, întrerupt după ce suporterii au invadat terenul şi jucătorii au fost agresați

Facebook
Breaking News

Derbiul Melbourne City – Melbourne Victory, din A-League, a fost abandonat, sâmbătă, după ce suporterii au invadat terenul şi portarul gazdelor, Tom Glover, a fost rănit. Jocul a fost abandonat din motive legate de siguranţa jucătorilor, informează The Guardian, potrivit News.ro.

City conducea cu 1-0, datorită golului marcat de Aiden O’Neill în minutul 11, în momentul în care au izbucnit incidentele, în minutul 22. Suporterii ambelor echipe aruncau cu obiecte pirotehnice pe teren şi situaţia a escaladat în momentul în care o petardă a părut să îl lovească pe un cameraman al Channel 10 şi după ce Tom Glover a luat de pe gazon alt obiect pirotehnic şi l-a aruncat înapoi în tribună.

Suporterii au invadat atunci terenul. O găleată de metal folosită pentru strângerea petardelor şi fumigenelor a fost aruncată atunci către Glover şi l-a lovit în faţă. Arbitrul, acoperit de praf provenit din găleată, a decis imediat ca jocul să fie suspeendat şi jucătorii să părăsească terenul. Ulterior, partida a fost oprită definitiv.

Federaţia australiană a calificat drept “şocant” ceea ce s-a întâmplat la meci şi a promis că vinovaţii vor fi sancţionaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.