Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - Scene incredibile la o descindere a mascaților, în paradisul hainelor fake - Gestul disperat făcut de un bărbat

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Scene incredibile la o descindere a mascaților în paradisul hainelor fake. Un bărbat a încercat să își ascundă toată marfa în spatele unui perete fals, crezând în mod stupid că poliția nu observă că de fapt spațiul pe care se întinde magazinul e mai mare. Când mascații au vrut să spargă peretele, vânzătorul s-a speriat și a recunoscut că are marfă ascunsă.

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti desfăşoară, duminică, 88 de percheziţii într-un complex comercial din Sectorul 4, pe linia combaterii comercializării de produse purtând o marcă identică sau similară cu o marca înregistrată pentru produse identice ori similare.

„Vor fi puse în executare 88 de mandate de perchezitie şi vor fi efectuate simultan mai multe controale la persoane care comercializează produse contrafăcute”, arată comunicatul de presă al Poliţiei Capitalei. Conform sursei citate, la acţiune participă luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi din cadrul D.G.J.M.B. Activitatea se desfăşoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.