Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Scene șocante în Franța: Jucător atacat pe teren de fanii lui Bordeaux/ Boloni a promovat cu Metz în Ligue 1

Captura YT
Bordeaux

Meciul dintre Bordeaux și Rodez, din etapa a 38-a a Ligue 2, a fost suspendat după ce atacantul lui Rodez a fost împins de un suporter advers.

Întreruptă de arbitru în minutul 23, partida dintre Bordeaux și Rodez nu se va mai relua, iar perspectivele sunt sumbre pentru Girondins, care jucau pentru promovarea în Ligue 1. Incidentul care a zguduit lumea fotbalului a avut loc după ce Lucas Buades a deschis scorul pentru Rodez și a fost împins de un individ care ieșise din tribună. Buades a rămas pe jos câteva minute înainte de a părăsi terenul, iar arbitrul a trimis ambele echipe la vestiare.

După o ședință îndelungată între oficialii celor două cluburi și arbitrii, s-a luat decizia de a anula definitiv meciul. A fost o seară decisivă pentru ambelele echipe, Bordeaux având în continuare șanse de a urca în Ligue 1, iar Rodez coborând în National. Președintele Girondinilor, Gérard Lopez, a mers să vorbească cu fanii din spatele porții, de unde a coborât individul, care a fost rapid arestat de serviciul de securitate al stadionului.

Arbitrul Rainville și-a explicat decizia în cadrul unei conferințe de presă: "Având în vedere faptele și situația apărută, și anume că un spectator a intrat pe teren și a atacat un jucător de la Ruthénois, acesta a fost examinat de medicul clubului vizitator, dar și de medicul de urgență de serviciu. În colaborare cu delegații și cu LFP, am respectat regulamentul, adică meciul nu va fi reluat.

Statutul meciului va fi decis de Comisia de Disciplină, dar Bordeaux riscă o înfrângere la ”masa verde”, care ar însemna sfârșitul speranțelor de calificare în Ligue 1. LFP a anunțat că luni se va reuni comisia de disciplină.

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.