Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Sectorul 5 e pregătit de Crăciun! Luminițele de sărbători au fost instalate. Piedone: 'Eu n-am puterea să luminez toate străzile'

Radu Pop

Luminițele de Crăciun au fost pornite și în Sectorul 5 din București. Brăduți, steluțe sau ursuleți, toate aceste ornanemte de sărbători pot fi văzute de bucureșteni pe domeniul public. Edilul Sectorului, Cristian Popescu Piedone, recunoaște sincer că nu a ajuns pe toate străzile: „Dumnezeu știe povestea... Și le ține-n lumina LUI pe toate”, a precizat Piedone.

„Sa va fie Decembrie o poveste vegheata de ingeri și de heruvimi, oameni buni! Sa trăiți clipa, sa priviti cerul, sa credeti in miracole, sa gustati iubirea și sa împărțiți la rându-va... iubire! Noi, cei mandatați de VOI sa veghem Comunitatea, am încercat sa aducem bucuria luminitelor lui Decembrie pe străzi, pe alei, pe bulevarde!

Am pus colo și dincolo... Am pus ce am avut și ce s-a mai putut lega la prize... Am mai închiriat cât ne-a permis portmoneul public... Ce vedeți... astea-s beculetele toate! Poate ne vom permite o altfel de feerie la anul! Pana atunci... FIȚI VOI!

TRĂIȚI CLIPA AȘA CUM N-AȚI TRĂIT-O NICIODATĂ! Bucurați-va de dragostea prezentului! Bucurați-va de familie! Și faceți-va planuri pentru mâine! Pentru ca mâine... exista! Bucurați-va de sărbătorile care vin, dragilor!

După un an greu... meritați măcar putina dragoste-n plus!  Eu n-am puterea sa luminez toate străzile, aleile, cărările Sectorului 5! Dar Dumnezeu știe povestea... Și le tine-n lumina LUI pe toate”, a declarat Cristian Popescu Piedone, pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.