Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Simona Halep, declarații ULUITOARE, după accidentarea din Toronto: 'Mâine aş fi jucat cu Serena şi nu este uşor'

Roland Garros
Simona Halep suparata

Simona Halep, locul 4 WTA, a declarat după ce a abandonat confruntarea cu sportiva cehă Marie Bouzkova, numărul 91 mondial, că a avut probleme la tendonul lui Ahile încă de la primul meci de la turneul Rogers Cup.

“Am aceste dureri din primul meci, suprafața este destul de dură. Am venit după o pauză, am avut dureri mari astăzi, de aia am decis să mă retrag. Cred că fost o decizie ințeleaptă, nu avea rost să forțez, un set a fost bun ca sa văd că simt bine jocul.”, a spus Halep.

Citește și: Gabriela Firea reacționează! ‘Nu fug de răspundere’

Întrebată în legătură cu o eventuală contruntare cu Bianca Andreescu, dacă nu ar fi abandonat, fostul lider WTA a spus că aceasta ar fi avut loc în finală. “Mâine aş fi jucat cu Serena şi nu este uşor”, a adăugat ea. Declarațiile lui Halep par de domeniul incredibil, putând fi interpretate că ar fi putut să o învingă pe cehoaică dar și că i-a fost frică de o întâlnire cu fostul lider mondial.

Sportiva din Constanța este înscrisă și pe tabloul principal de la Cincinnati, acolo unde ar debuta miercuri, 14 august, direct din turul doi.

Citește și: Afirmații făcute de Cozmin Gușă! ‘E vorba de resurse, contracte funcții’

"Se pare că voi juca miercuri, am timp să mă recuperez, voi merge la doctor mâine, când ajung acolo. Voi face investigații, dar și un tratament destul de bun și de puternic, pentru picior. Vom vedea, nu știu ce să vă spun acum", a mai spus Simona Halep, care își va păstra locul patru în lume de luni, 12 august.

Pe pagina sa de Facebook, Simona Halep le-a mulţumit fanilor pentru susţinere: “Îmi pare rău că nu am putut termina meciul în această seară, dar vreau să le mulţumesc incredibililor fani din Toronto pentru că au venit – v-am auzit! Vă mulţumesc pentru o săptămână fantastică, Rogers Cup”.

Citește și: Alexandru Cumpănașu reacționează! ‘Nu avem certitudinea că Alex este decedată sau în viață’

Simona Halep, locul 4 mondial, a abandonat meciul cu Marie Bouzkova (Cehia, 91 WTA), din sferturi de la Rogers Cup, din cauza unei accidentări la tendon. După 20 de minute, Halep era condusă cu 4-0 în primul set însă a reuşit să egaleze, dar a pierdut setul cu 4-6, după 46 de minute. Apoi, jucătoarea română a decis să se retragă, după ce a cerut intervenţia medicului, ea acuzând dureri la un tendon.

Halep era deţinătoarea trofeului.

Citește și: Gabriela Firea reacționează! ‘Nu fug de răspundere’

.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.