Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Sindicatul Europol vine cu date despre şoferul împuşcat mortal în inimă, după 17 gloanțe trase:A spart barajele poliției și a lovit mai multe autospeciale

axanews.ro
amenzi amenda politia

Sindicatul Europol a transmis, joi, că poliţiştii din Botoşani au primit trei apeluri la 112 care semnalau că un bărbat ar conduce băut. Patrulele au plecat în urmărirea sa, dar bărbatul a refuzat să oprească şi a accelerat. Pe durata urmăririi, care s-a făcut pe zeci de kilometri, bărbatul a reuşit să spargă mai multe baraje şi a lovit mai multe autospeciale. S-au tras 17 focuri de armă, iar într-un final bărbatul a decedat. Şoferul era cunoscut de poliţişti, fiind condamnat pentru trafic de minori, anunță news.ro.

Sindicatul Europol relatează, joi, pe pagina de Facebook, despre şoferul din Botoşani care a fost urmărit zeci de kilometri şi s-au tras focuri de armă pentru a-l opri.

Citește și: Florin Busuioc: ‘Virusul ăsta n-a apărut așa, din neant. A fost creat. Marile companii nu au fost afectate’

Sindicaliştii afirmă că s-au primit trei apeluri la 112 care semnalau că un bărbat ar conduce băut.

”Patrula a interceptat maşina în trafic, însă la vederea poliţiştilor, şoferul a mărit viteza şi s-a deplasat spre judeţul Iaşi. Pe parcursul urmăririi şoferul a reuşit să spargă mai multe baraje, a lovit mai multe autospeciale de poliţie punându-le în pericol viaţa agenţilor de politie. Pe raza jud. Botoşani însă, şoferul a pierdut controlul autoturismului şi a ieşit de pe carosabil. S-au tras 17 focuri de armă în plan vertical, dar şi în direcţia pneurilor. Pericolul reprezentat de şoferul fugar a fost unul deosebit, prin maniera agresivă şi riscantă în care conducea autoturismul”, au scris, joi, sindicaliştii pe Facebook.

Potrivit acestora, în urma impactului, şoferul a suferit mai multe vătămări şi la scurt timp acesta a decedat.

”Nu avem mai multe detalii la acest moment însă modul de acţiune al poliţiştilor a fost ireproşabil. Felicitări”, au mai scris sindicaliştii

Aceştia precizează că bărbatul era cunoscut forţelor de ordine, întrucât în 2015 a fost condamnat la 6 ani închisoare cu executare pentru trafic de minori, dar a fost eliberat condiţionat în 2017.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.