Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Sir Alex Ferguson spune că Jurgen Klopp îl sună beat, la 3 dimineața

www.dailystar.co.uk
Jurgen Klopp

Jurgen Klopp a primit trofeul Sir Alex Ferguson pentru cel mai bun antrenor din Premier League și chiar antrenorul de legendă al lui Manchester United a fost cel care l-a anunţat câştigător pe Klopp. Ferguson a dezvăluit că Jurgen Klopp l-a sunat la 3.30 dimineaţa să-i spună că a câştigat titlul.

Jurgen Klopp a cucerit titlul în Premier League în acest sezon, primul pentru Liverpool după 30 de ani, scrie mediafax.ro.

Citește și: Studiu șocant: Motivul pentru care majoritatea românilor se apucă de fumat

Germanul a fost desemnat cel mai bun antrenor chiar de legenda lui Man United, Sir Alex Ferguson.

Trofeul primit de Klopp pentru această performanţă poartă numele lui Alex Ferguson, iar acesta a făcut o dezvăluire amuzantă după ce l-a anunţat pe câştigător.

Citește și: Lider PSD: ‘Eu când vorbesc de Guvern de uniune națională, poate fi un Guvern de specialiști, pe care să-l susținem în Parlament’

„Personalitatea ta şi-a pus amprenta asupra întregului club. Cred că a fost o performanţă magnifică. Te voi ierta că m-ai trezit la ora 3.30 dimineaţa să-mi spui că ai câştigat titlul”, a spus Alex Ferguson dupa anuntarea castigatorului.

„Ştiu că nu este 100% potrivit să spun asta din postura de antrenor al lui Liverpool, dar îl admir pe Sir Alex Ferguson. Am luat împreună micul dejun. Nu sunt sigur că îşi aduce aminte, dar eu îmi aduc aminte bine. Pentru mine în acel moment a fost ca şi cum îl întâlneam pe Papa", a marturisit Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool.

Citește și: Gabriela Firea, ieșire devastatoare: ‘Protestăm față de blocarea dublării alocațiilor copiilor. Este o lipsă de respect față de copiii din România’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.