Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Sorin Grindeanu, despre negocierile pentru formarea Guvernului: Au murit 1.500 de români în ultimele zece zile și Iohannis ne zice să avem răbdare

Facebook
Sorin Grindeanu

Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu a declarat miercuri că liderii PNL, USR PLUS si UDMR continua sa isi dispute functiile din stat in timp ce virusul omoara romani si nu exista un Guvern plin.

Citește și: LISTA deputaţilor şi senatorilor - Cum se împart pe judeţe şi pe partide cele 465 de mandate/ DOCUMENT

„Peste 1.500 de romani au murit in ultimele 10 zile din cauza pandemiei. Iohannis tocmai ne-a zis ca asa e in negocieri, sa avem rabdare. Virusul nu a mai avut rabdare cu acesti oameni. Cati romani mai trebuie sa moara ca Iohannis si gasca pierzatorilor sa intelega ca au pierdut alegerile? De 10 zile se cearta pe ciolan, se cearta pe functii, nu vorbesc de solutii, nu vorbesc de ceea ce trebuie facut urgent pentru a opri pandemnia sau a relansa economia. Sunt total iresponsabili, Iohannis si Orban se joaca de-a demisia, cum sa-ti dai demisia acum doua saptamani, sa faci circul penibil cu Citu si pe urma sa te autopropui tot tu? De 10 zile singura lor griza e sa deturneze votul romanilor. Sunt slabi, iar țara se scufundă. Nu functiile lor conteaza acum, ci viata noastra a tuturor, a romanilor”, a declarat Sorin Grindeanu.

Potrivit acestuia, cea mai buna varianta este desemnarea unui premier PSD (Alexandru Rafila) si aparitia unui guvern de uniune nationala format din profesionisti, un guvern care a treaca Romania cu bine prin criza sanitara si economica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.