Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Sute de camere de supraveghere cu difuzoare din Rusia, sparte de hackeri: Rușii au fost forțați să asculte cântece patriotice ucrainene

captură video
muzica rusi

De Ziua Independenței Ucrainei, sărbătorită pe 24 august, sute de camere de supraveghere cu difuzoare din Rusia, Crimeea și Donbas au fost sparte de hackeri, care au pus cântece patriotice ucrainene.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum oamenii sunt uimiți și încearcă să găsească sursa sunetului.

„Pentru a sărbători Ziua Independenței Ucrainei, zeci de camere IP cu difuzoare au fost sparte pentru a reda muzică patriotică în Rusia, precum și în Crimeea și Donbasul ocupat”, se arată în postările de pe rețelele sociale.

Ziua Naţională a Ucrainei a fost marcată miercuri sub o mare tensiune, la şase luni de la lansarea invaziei ruse, în momentul în care Statele Unite vor anunţa un nou ajutor militar de 3 miliarde de dolari, cel mai mare acordat vreodată Kievului, scrie ziare.com.

"Trebuie să fim conştienţi că mâine (miercuri), sunt posibile provocări respingătoare ale Rusiei şi atacuri brutale", a avertizat marţi seară Volodimir Zelenski. „Şi, bineînţeles, vom răspunde oricărei manifestari a terorismului rus”, a adăugat preşedintele ucrainean, care avansase deja sâmbăta trecută că „Rusia ar putea încerca să facă ceva deosebit de dezgustător, deosebit de crud”.

"Astăzi sărbătorim ziua drapelului nostru şi se întâmplă într-un moment în care luptăm împotriva celei mai îngrozitoare ameninţări la adresa statului şi, în acelaşi timp, am atins cea mai mare unitate naţională. De aceea am îndurat. Pentru că am unit şi am unit lumea în jurul valorilor adevărate", a declarat preşedintele ucrainean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.