Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Sute de protestatari atacă jandarmii cu pietre și petarde

Protestatarii din Galați au aruncat luni seara cu pietre și petarde spre jandarmi. Peste o mie de oameni protestează față de restricțiile anunțate de autorități în centrul orașului.

Protestatarii au pornit în marș pe străzile din centrul orașului, iar la ora transmiterii acestei știri au blocat una dintre cele mai importante străzi din Galați.

Citește și: Dominic Fritz, ieșire dură la adresa protestatarilor: ‘Aceste persoane sunt împinse de la spate de niște extremiști cu un discurs violent, xenofob și antieuropean’

La un moment dat, mai mulți protestatari au aruncat cu pietre și petarde spre jandarmii care asigură ordinea la protest. O parte dintre participanţii la protest au început să se manifeste violent faţă de jandarmi, care, echipaţi cu scuturi, au format un cordon pentru a-i împiedica să se apropie de Palatul Administrativ şi să blocheze total traficul rutier pe strada Domnească.. Manifestanţii au pancarte pe care scrie 'Demisia Iohannis', 'Demisia Arafat', 'Demisia Guvernul Câţu', 'Tecuciul e aici/ Ne-a sărit muştarul!'.

Luni este a doua seara consecutivă de proteste la Galați. Luni, peste 500 de oameni au ieșit în stradă și au scandat împotriva restricțiilor impuse de autorități.

Citește și: Lovitură! AUR solicită demisiile lui Raed Arafat și Florin Cîțu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.