Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video| Taylor Swift a primit o diplomă onorifică din partea Universităţii New York. Ce sfaturi le-a dat artista absolvenților

bravonet.ro
Taylor Swift

Cantautoarea Taylor Swift a primit miercuri un doctorat onorific din partea Universităţii New York (NYU) şi a adresat un mesaj în cadrul ceremoniei de absolvire desfăşurată pe Yankee Stadium, informează Reuters.

Artista în vârstă de 32 de ani i-a îndemnat pe studenţi să profite din plin de alegerile pe care le fac. ''Viaţa poate fi grea... în special dacă încerci să le faci pe toate... toate ranchiunile, să fii la curent cu tot ce face fostul partener... Trebuie să alegi lucrurile cărora le acorzi timp şi loc în viaţa ta.''

''Am o veste bună: totul depinde de tine. Am şi o veste proastă: totul depinde de tine'', a mai spus cântăreaţa, îmbrăcată într-o robă mov şi o bonetă de absolvent de culoare neagră la ceremonia de absolvire de pe Yankee Stadium.

Artista i-a lăudat pe absolvenţi pentru că şi-au asumat provocarea de a urma cursurile unei facultăţi în timpul pandemiei. ''Nu trebuie să vă fie niciodată ruşine de faptul că aţi încercat - nimic nu se face fără efort'', a spus Swift, potrivit Agerpres.

Cântăreaţa, deţinătoarea a 11 trofee Grammy, s-a aflat printre cei trei beneficiari ai unor diplome onorifice acordate de universitate. Este prima diplomă universitară obţinută de Swift, care a susţinut concerte şi turnee încă din perioada liceului.

Universitatea New York are în programă un curs despre Taylor Swift, care vorbeşte şi despre evoluţia sa ca antreprenor în industria muzicii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.