Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - Te dau cu capul de masă! Educatoare filmată cu bate, jignește și amenință copii, în Popești Leordeni

antena 3 captura ecran
copii gradinita

Scene absolut incredibile la o grădiniță din Popești - Leordeni, unde o îngrijitoare a fost filmată în timp ce bătea, jignea și umilea copiii de care trebuia să aibă grijă. Imaginile au ajuns pe internet, iar poliția din Ilfov a deschis rapid o anchetă, după scenele absolut revoltătoare, care riscă să îi traumatizeze pe micuți.

Femeia a fost înregistrată în mai multe rânduri când îi certa, îi amenința și chiar îi agresa fizic pe copii.

”Spune lunile, ca să poți să îți dai seama unde e februarie! Așa te-am învățat. Ianuarie, februarie, uite aici, la naiba! Ăla e!

Să vezi ce te dau cu capul de masa asta. Că a venit rândul tău! Daca vorbești așa mult cu colegul tău, să vad dacă știi lunile anului! Hai, mișcă-te încoace! Mișcă-te, să vezi ce bătaie îți iei!

Te bat, te bat, decembrie, când vine Moș Crăciun, dobitocule! În martie e luna mămicii! Aia e luna martie! Te bat rău de tot, deci ascultă la mine ce bătaie îți iei!

Bă, te bat, te bat! Ce ți-am zis eu cu mâinile alea, să le ții la spate? Bă, ce ți-am zis eu ție cu mâinile alea? Băi, o să te las să te p*** pe tine! Pune mâinile la spate ca îți dau un telefon din ăsta în cap de vezi stele verzi! Dacă ne mai arăți o singură dată aia, îți dau una de-ți bate ...... luna decembrie. Deci dacă eu te pun la locul tău, acolo, și îți mai aud gura, mototolesc foaia asta și ți-o dau să o mănânci. Ai înțeles?”, sunt doar câteva dintre amenințările femeii la adresa copiilor.

Anunțul IPJ Ilfov

Poliţia Ilfov face cercetări pentru rele tratamente aplicate minorului, după apariţia unor înregistrări în care angajata unui centru privat de îngrijire zilnică pentru copii din Popeşti-Leordeni agresează fizic copiii şi le vorbeşte urât. Cea care le vorbea urât copiilor a fost identificată, fiind o femeie de 24 de ani. ”Joacă-te cu nervii mei, că dacă intri pe mâinile mele, ţi-o iei rău de tot”, „Băi, vă crăp capul astăzi”, ”Mă, dobitocul pământului” sunt formulele cu care femeia li se adresa copiilor, conform unei înregistrări difuzate de Pro Tv şi în care se aude inclusiv cum copiii sunt loviţi şi încep să plângă.

”În urma apariţiei în spaţiul public, a unui material intitulat "Incident revoltător petrecut intr-o aşa zisă grădiniţă privată din Popeşti Leordeni" Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ilfov este abilitat să comunice următoarele: La data de 15 februarie a.c., în urma unor imagini apărute în spaţiul public, din care se observă faptul că la un centru privat de îngrijire zilnică a copiilor de pe raza oraşului Popeşti Leordeni, o angajată a acestui centru ar fi avut o atitudine necorespunzătoare faţă de copiii din acest centru şi că i-ar fi agresat fizic, poliţiştii oraşului Popeşti Leordeni s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârşirea infracţiunilor de rele tratamente aplicate minorului”, anunţă IPJ Ilfov.

Poliţiştii au identificat persoana în cauză, fiind vorba despre o femeie în vârstă de 24 de ani, care ar fi exercitat acte de violenţă, asupra copiilor din acest centru.

”În prezent, poliţiştii oraşului Popeşti Leordeni, efectuează cercetări în cadrul dosarului penal, deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, urmărirea penală fiind coordonată de procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu. De asemenea, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Ilfov, împreuna cu poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publica Ilfov, efectuează activităţi din competenţă pentru verificarea legalităţii funcţionării acestui centru”, precizează IPJ Ilfov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.