Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Tonel Pop, despre femeia în roşu: 'Am insistat şi noi oficial, nu numai pur şi simplu la televiziuni cum am văzut că a dat interviu mama Luizei'

Digi24
tonel pop

Avocatul familiei Melencu spune că insistă şi el la anchetatori, pe linie strict oficială, alături de mama Luizei, ca aceştia să o identifice şi să o audieze pe femeia în roşu care apare în unele înregistrări ale acestora.

Apărătorul spune că face demersuri pe linie oficială pentru identificarea acestui personaj dar şi a altora, respectiv persoane aflate pe harta relaţională a lui Gheorghe Dincă.

'Am insistat şi noi oficial, nu numai pur şi simplu la televiziuni cum am văzut că a dat interviu mama Luizei. Şi se merge şi pe această pistă dar nu vă pot da detalii pentru că ţin de mersul anchetei. Se merge şi pe această pistă şi se vor stabili toate aspectele ce au legătură cu răpirea Luizei şi a Alexandrei`, a explicat acesta

Vezi şi: Misterul femeii în roșu - Mama Luizei Melencu cere un ultim lucru: 'Trebuie să o căutăm pe această doamnă'

În altă ordine de idei avocatul Pop spune că ancheta este în plină desfăşurare iar anchetatorii dau tot ce pot pentru soluţionarea ei în timp util.

`Se merge şi pe această pistă şi se verifică toate  aspectele ce pot avea legătură cu disapriţia ei. Cu cercurile de prieteni,  se verifică listingurile telefonice. Vor fi audiate toate aceste persoane care au interacţionat cu Gheorghe Dincă. Poate era poştaşul, va veni şi va explica ce căuta acolo. Va fi întrebat şi el cine sunt acele persoane. Se merge turbo pe toate pistele`, a mai declarat, marţi, apărătorul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.