Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Tragedie fără margini: un copil de 8 ani, mama și bunicul acestuia, înecați în râul Motru

Un copil în vârstă de aproximativ opt ani, o femeie şi un bărbat de circa 80 de ani s-au înecat, joi, în râul Motru, fiind găsiţi în stare de inconştienţă de echipajele medicale ajunse la locul intervenţiei, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj, arată Agerpres.

Echipajele medicale au început imediat manevrele de resuscitare asupra persoanelor scoase din apă.

Copilul şi bărbatul au fost scoşi din apă de localnici, până la sosirea pompierilor şi a echipajelor medicale, iar femeia a fost scoasă din apă de către pompieri.

Pompierii au intervenit cu două ambarcaţiuni şi un echipaj SMURD iar Serviciul Judeţean de Ambulanţă, cu două echipaje medicale.

„A fost un apel prin care am fost anuntați ca sunt 3 persoane înecate în râul Motru. La fața locului au fost direcționate 2 ambarcațiuni, un echipaj SMURD precum si doua echipaje SAJ. Primele echipaje sosite la fata locului au fost echipajul SMURD și un echipaj SAJ care au constatat ca doua persoane fuseseră scoase de catre localnici în stare de inconstienta. Este vorba despre un copil în varsta de aproximativ 8 ani, un barbat de aproximativ 80 de ani si o femeie în vârstă de aproximativ 29 de ani. S-a trecut imediat la efectuarea manevrelor de resuscitare însă din pacate, in ciuda eforturilor depuse nu s-a mai putut face nimic pentru a le salva pe victime. Se pare ca baiatul a fost primul care s-a înecat iar barbatul si femeia au incercat sa-l salveze”, a declarat Florin Chisim purtătorul de cuvant al ISU Gorj pentru gorjonline.ro.

Sursa foto: gorjonline.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.