Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO TRAGEDIE pe șosele: O fată de 12 ani a DECEDAT și mai mulți copii sunt răniţi într-un accident cumplit

myjourneytojesus.wordpress.com
lumanare

Şapte persoane au fost rănite, dintre care cinci copii, într-un accident rutier produs luni dimineaţă pe DN 73, în localitatea argeşeană Mihăeşti, în cazul unei fete de 12 ani fiind declarat ulterior decesul.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, un autoturism a intrat în coliziune cu un autocamion, iar traficul rutier pe DN 73, între Piteşti şi Câmpulung Muscel, a fost blocat în urma accidentului.

"Din verificările prealabile, efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat de 33 de ani, din Dănicei, judeţul Vâlcea, care conducea un ansamblu rutier (TIR, compus din cap tractor şi semiremorcă pentru ciment), care se deplasa pe direcţia Piteşti spre Câmpulung, în împrejurări ce urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus din sens opus de un bărbat de 45 de ani, din Câmpulung. În urma coliziunii, autoturismul, cu 7 ocupanţi, s-a răsturnat, rezultând decesul unei fetiţe de 12 ani, precum şi rănirea celorlalţi ocupanţi", se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

Conform aceleiaşi surse, au suferit leziuni conducătorul auto de 45 de ani, din Câmpulung, o femeie de 27 de ani din Valea Mare Pravăţ, o fetiţă de 6 luni preluată de echipaj medical în stop cardio-respirator, precum şi trei fetiţe de 2, 6 şi 8 ani.

"Toate persoanele au fost transportate la spital, pentru investigaţii medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal (...), iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut", precizează reprezentanţii IPJ Argeş, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.