Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Traian Băsescu duce grija PSD: 'Sper să nu câștige ea pentru că va distruge PSD' + 'Teodorovici nu e bun nici contabil la o scară de bloc'

basescu

Traian Băsescu e de părere că funcția de președinte al PSD este deja antamată: Viorica Dăncilă va câștiga detașat, la Congresul de sâmbătă, în fața contracandidaților săi. Vineri seara, la România TV, Băsescu a declarat că, pentru binele PSD, ar fi de preferat ca Ecaterina Andronescu să nu ajungă să conducă partidul.

”Cred că doamna Dăncilă e cea mai bună soluție, în momentul de față. Sper să nu câștige Andronescu pentru că va distruge PSD cum a distrus Educația. Îmi place că au mai mulți candidați și îmi mai place cum au decis să voteze. Fiecare se prezintă cu buletinul de identitate când ridică buletinul de vot. Nu ar fi rău deloc ca Oprișan să plece acasă. Unii voiau să amâne Congresul, doamna Firea, domnul ăla din sud, Stănescu. Dăncilă i-a înșirat în cuier ca pe haine. Vă place, bine. Nu, bună ziua. Nu s-a jenat deloc să facă schimbări într-un proces care era necesar. Va mai fi un Congres, după prezidențiale.”, a declarat Băsescu.

Citește și: ÎCCJ a decis! Ce se întâmplă cu Sebastian Ghiță

Fostul președinte al României a vorbit și despre șansele PSD la prezidențiale.

”Vreau să îi văd bătuți cum trebuie, vreo două cicluri electorale. Eu sper să nu intre în turul 2 la prezidențiale. Dacă ar vrea să aibă o șansă bună, ar fi bine să ia portretul președintelor Croației și Sloveniei. Ea cred că are bunul simț să nu candideze la prezidențiale. Pare să aibă bun simț. Eu vreau să îl văd pe Codrin Ștefănescu cu 50 de voturi în partid.

Citește și: Rareș Bogdan a răbufnit: Una dintre ticăloșiile PSD lovește iar. E crunt!

Electoratul PSD nu se va duce la vot în turul 2, dar cei care se vor duce, un milion, un milion jumătate, vor vota împotriva lui Iohannis. Eu, dacă aș fi în locul lui Iohannis, aș face orice ca să intre PSD în turul 2.

Teodorovici nu e o soluție nici măcar pentru funcția de contabil la o scară de bloc. Nu e el la încălzire. ”, a spus Traian Băsescu.

Citește și: Și-a dat demisia în direct! Antena 1 rămâne fără cunoscuta prezentatoare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.