Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Traian Băsescu NIMICEȘTE campania de vaccinare: 'Cred că ne îndreptăm spre o catastrofă. Pe brambureala asta nu vor vaccina nici 3 milioane'

Inquam Photos / Octav Ganea
Traian Basescu

Europarlamentarul Traian Băsescu a făcut, miercuri seara, în emisiunea România9 de la TVR, declarații dure despre campania de vaccinare care se desfășoară în țară.

"Pe brambureala asta nu vor vaccina nici 3 milioane. Aș pune totul sub comandă unică, cu un colectiv restrâns care să fie informat la fiecare minut cu numărul de vaccinări făcute. Un sistem centralizat.

Văd că se încearcă să se urce pe administrațiile locale. Trebuie dată activitate de vaccinare spitalelor și policlinicilor private. Au condiții excelente pentru a ține vaccinurile.

Citește și: Șeful campaniei de vaccinare a anunțat cine face programările pentru persoanele cu activități esențiale - VIDEO

Cred că ne îndreptăm spre o catastrofă. Este inadmisibil să ai în țară 450.000 de doze și să vaccinezi 140.000 în 16 zile. Țara e plină de oameni care știu să facă planuri, prea puțini care pot să le aplice.

Se vorbește numai la viitor. Nu-i joacă, eu trag un semnal de alarmă! Nu au decât să spună că treaba merge foarte bine", a spus Traian Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.