Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Traian Băsescu, sfat pentru premierul Florin Cîțu: 'Trebuie să le arate cine este șeful!'

Antena 3
traian băsescu

Fostul președinte Traian Băsescu a comentat, miercuri seară, la România9 de la TVR, situația politică din țară, dar și declarațiile lui Klaus Iohannis privind o "resetare" a României.

"De ăștia care resetează întotdeauna tot întâlnești pe tot globul. Uitați-vă la Trump. A vrut să reseteze America și a făcut-o praf.

Avem un guvern de coaliție, dar nici unul nu este câștigător al alegerilor. Stângăciile de început trebuiesc controlate de premier și depinde foarte mult de autoritatea pe care o va avea premierul. dacă nu, va avea trei guverne în unul.

Citește și: Șeful campaniei de vaccinare a anunțat cine face programările pentru persoanele cu activități esențiale - VIDEO

Nu vom nici o bătălie pentru idei, ci pentru imagine. Ce mi se pare că a greșit premierul, și este inexplicabil, dreptul lui de veto la nominalizarea și revocarea miniștrilor. Aici premirul Cîțu trebuie să aibă o discuție cu șefii d epartid și să le spună: ’Te revoc și pe tine din funcția de vicepremier’. Trebuie să-și facă autoritate cu Constituția în mână. Trebuie să le arate cine este șeful", a spus Traian Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.