Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Tudor Gheorghe a comparat folclorul din comunism cu manelele: 'Erau mai cinstite alea'

narcisavadanei.wordpress.com
Tudor Gheorghe

Artistul Tudor Gheorghe a povestit că deformările folclorului din comunism sunau mai bine decât muzica de succes de azi: ”Erau mai cinstite alea”, a spus artistul vineri, invitat într-o ediție specială ”Marius Tucă Show”, anunță MEDIAFAX.

”Ce-mi doresc este să nu mai pot să spun acest cuvânt, «degeaba». Dar nu se poate”, a arătat Tudor Gheorghe.

Citește și: DNA a deconspirat o altă rețea importantă! .

Cantautorul a explicat faptul că față de folclorul deformat în comunism, tendințele actuale din muzica de masă românească nu stă mai bine, chiar dimpotrivă: ”erau mai cinstite alea. Erau mai variate. Se lăudau că au hidrocentrale... învățai și geografie. Acum ce cântă ăștia se reduce la trei lucruri: anii, banii și dușmanii”, a explicat artistul.

”N-am cântat în viața mea la nicio nuntă. Și nu doar atât, n-am cântat la niciun chef. Cum văd paharele pe masă, s-a închis, nu mai pot să cânt”, a mărturisit Tudor Gheorghe.

Tudor Gheorghe este un cântăreţ, compozitor şi actor român, născut pe 1 august 1945, în comuna Podari, judeţul Dolj. Este unul dintre cei mai mari artişti ai tradiţiei româneşti, reuşind de fiecare dată să prezinte concepte noi pentru concertele pe care le susţine şi să reinterpreteze într-o manieră originală moştenirea românilor. Talentul său şi prezenţa scenică sunt inconfundabile, iar sălile de concert sunt pline la fiecare apariţie a sa.

Citește și: Guvernul Orban, dinamitat din interior: Îmi doresc din toată inima să fie sfârșitul unui asemenea mod de a face politică

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.