Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Tudor Gheorghe a mărturisit că în relația cu publicul poziția sa este clară: 'Eu sunt și un artist de nișă'

tudor gheorghe

Tudor Gheorghe a mărturisit că în relația cu publicul poziția sa este clară: ”Eu sunt și un artist de nișă”, a explicat artistul vineri, invitat într-o ediție specială ”Marius Tucă Show”, anunță MEDIAFAX.

”Un spectacol trebuie să înceapă cu un pumn în burtă. Un spectacol trebuie să înceapă cu un șoc. Apoi îl mai lași și, iar, un șoc la jumătatea spectacolului apoi îl conduci și faci un final apoteotic”, a explicat artistul.

Citește și: Guvernul Orban, dinamitat din interior: Îmi doresc din toată inima să fie sfârșitul unui asemenea mod de a face politică

”Pe mine m-a trimis partidul, Partidul Comunist Român, după greva minerilor din anii ´70, trimiteau mâncare, tot ce era mai cultural, opera, Teatrul Național. Se cumpărau toate biletele și trimiteau 15 copii. Eu mai fusesem cu Fărcaș și le cântasem când ieșeau din șut. I-am văzut cum le dădeau lacrimile prin negreala aia... Pentru că n-au mai avut loc în sală, au scos niște difuzoare... Mă gândeam ce le cânt... eram cu securitatea pe urme... Dragii mei, bine v-am găsit în această vale, care chiar nu mai e a plângerii, nici a bunăstării totale nu se poate spune că e... (...) Și-au dat seama că au ce asculta”, a mărturisit Tudor Gheorghe.

”Eu sunt și un artist de nișă. Publicul care vine la mine știe la ce vine”, a spus artistul.

Citește și: DNA a deconspirat o altă rețea importantă! .

Tudor Gheorghe este un cântăreţ, compozitor şi actor român, născut pe 1 august 1945, în comuna Podari, judeţul Dolj. Este unul dintre cei mai mari artişti ai tradiţiei româneşti, reuşind de fiecare dată să prezinte concepte noi pentru concertele pe care le susţine şi să reinterpreteze într-o manieră originală moştenirea românilor. Talentul său şi prezenţa scenică sunt inconfundabile, iar sălile de concert sunt pline la fiecare apariţie a sa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.