Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Tupeu fără margini din partea unui patron de restaurant: a fost prins din nou că a organizat petreceri private

Jandarmii din județul Argeș, au depistat, la un local din localitatea Bascov, mai multe persoane care participau la un botez fără respectarea măsurilor anti=COVID-19, relatea. Același local a fost amendat și săptămâna trecută.

Desfășurarea botezului a fost sistată de jandarmi, iar organizatorul evenimentului și reprezentantul localului au fost amendați cu amenzi în valoare totală de 3000 de lei, conform Legii 55 din 2020 privind măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, respectiv ca urmare a nerespectării măsurilor de diminuare a impactului riscurilor, relatează Mediafax.

Citește și: Judecătoarea Evelina Oprina, care și-a anunțat candidatura la șefia CSM, acuză jocuri subterane: 'Alții au, doresc și pot să aibă asemenea preocupări'

De asemenea, o femeie în vârstă de 40 de ani a fost sancționată cu trei sancțiuni contravenționale în valoare de 5000 de lei pentru adresarea de cuvinte jignitoare oamenilor legii, refuzul de a furniza date pentru stabilirea identității sale și pentru faptul că a împiedicat jandarmii să legitimeze o altă persoană.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.