Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO TUPEU MAXIM al Monicăi Althamer: A întrebat, vizibil deranjată, peste Vlad Voiculescu, un jurnalist de unde are informații

Monica Atlhamer

Monica Atlhamer, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a participat alături de Vlad Voiculescu la o conferință de presă în care au încercat să dea detalii despre tragedia din secția mobilă de ATI de la Spitalul Victor Babeș în care 3 pacienți cu COVID-19 au murit din cauza unei probleme tehnice la instalația de oxigen. Althamer s-a arătat deranjată când un jurnalist l-a întrebat pe Voiculescu de ce în unitatea mobilă nu exista niciun medic, în momentul incidentului, ci doar o asistentă. Secretarul de stat l-a întrebat pe jurnalist de unde are informația, deși întrebarea nu-i era adresată, fără a încerca să răspundă.

Citește și: VIDEO - Vlad Voiculescu contrazice Poliția în cazul morților de la Victor Babeș

”Jurnalist: De ce în momentul în care s-a produs acea pană de oxigen în secția mobilă de ATI nu exista niciun medic și dacă în momentul în care au intrat medicii existau deja cele 3 decese?

Monica Atlhamer: De unde aveți informația că nu exista niciun medic?

Jurnalist: Era o asistentă!

Vlad Voiculescu: Vorbiți despre detalii care trebuie stabilite în cadrul anchetei, noi nu avem informații că nu ar fi fost cineva acolo. Rămâne de verificat dacă cine a fost implicat în acest incident a făcut ce trebuia să facă.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.