Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Turnul Eiffel, luminat în fiecare seară, în semn de omagiu faţă de persoanele care luptă împotriva Covid-19

eiffel

Turnul Eiffel din Paris a fost luminat, vineri seară, iar cuvântul "Merci/Mulţumesc" a fost proiectat pe acesta, în semn de omagiu pentru toate persoanele care sunt implicate în lupta împotriva coronavirusului, anunță news.ro.

Celebrul Turn Eiffel va omagia în fiecare seară, începând de vineri, toate persoanele mobilizate împotriva noului tip de coronavirus, prin afişarea cuvântului "Mulţumesc" şi prin proiectarea de mesaje care să-i îndemne pe oameni să stea acasă, a anunţat primăria capitalei franceze, informează AFP.

Citește și: Informații importante! Gigi Becali a investit 40.000 de euro în teste

"Începând de vineri, în toate serile, de la orele 20:00 până la orele 23:00, Turnul Eiffel va omagia toate persoanele mobilizate în faţa COVID-19, proiectând mesaje de recunoştinţă şi îndemnuri de a rămâne acasă", a precizat primăria Parisului într-un comunicat.

"La orele 20:00, 'Mulţumesc' va fi afişat pe Turnul Eiffel ca omagiu pentru cadrele medicale, poliţişti, jandarmi, pompieri, ambulanţieri, membri ai serviciilor de securitate, soldaţi, casieriţe şi casieri, gunoieri, comercianţi, curieri, voluntari, asociaţii, parizieni şi pariziene, pentru toţi cei mobilizaţi împotriva COVID-19", se detaliază în comunicat.

"Vor urma, de la 20:30 până la 23:00, două mesaje în alternanţă, în franceză şi în engleză, pentru a aminti că limitarea la minimum a deplasărilor în afara locuinţei contribuie la salvarea de vieţi: 'Restez chez vous', 'Stay at Home'" (Staţi acasă).

Citește și: Ludovic Orban a comis-o: ‘Am discutat măsuri pentru a crește riscul de infectare a cadrelor medicale și a pacienților’

Epidemia de COVID-19 s-a agravat în Franţa, cu 365 de decese înregistrate joi într-un interval de 24 de ore, printre care cel al unei adolescente de 16 ani.

Bilanţul este acum de circa 1.700 de morţi de la începutul epidemiei în Franţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.