Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ultima lecție predată de vloggerul Selly societății: A făcut schimb de femei cu un minor

captură youtube
selly

Este tânărul cu cei mai mulți fani în online-ul românesc. Este ”milionar” în fani, dar și milionar în bani. Vloggerul Selly, devenit model pentru sute de mii de copii, adolescenți, tineri și nu numai, mai dă o măsură a ”valorii” lui.

După ce a făcut un tur al televiziunilor, imediat după terminarea examenului de Bacalaureat, Andrei Șelaru, pe numele său din cartea de identitate, s-a pus pe ”ținut lecții”. Prima a fost despre schimbarea sistemului educațional. Pentru că a obținut o medie de 9,60 la Bacalaureat, notă la care mulți olimpici din România nici nu visează, Selly a cerut, printre altele, eliminarea din sistem a profesorilor despre care elevii de la 4-5 clase nu au păreri bune.

Însă, ultima ”lecție” a lui Selly este despre ”respectul” față de femei. Pentru că extrem de mulți dintre abonații săi de pe canalul de YouTube sunt minori, vloggerul le transmite, în ultimul clip, că este bine să facă ”schimb de iubite” cu prietenii. Adică, mai pe înțelesul tuturor, ”iubita” să devină parte a unei tranzacții, desigur, fără acceptul ei, pentru că, în mintea unui ins care absolvă un liceu de renume în România cu o media apropiată de valoarea maximă, femeia este o marfă. Poate fi dată altuia, oricând, oricum și oricât.

”„Salut, eu sunt Selly, sunt aici alături de iubita mea, Ioana. Eu sunt Gami, sunt aici alături de iubita mea, Smără. Astăzi facem schimb de iubite. Timp de 24 de ore, Ioana Pintilie e iubita mea, iar Smaranda Știrbu e iubita mea. Vom face tot ce vor ele, le vom face toate poftele, iar la final ele vor da o notă iubitului temporar. Cine ia notă mai mică va pierde și va executa o pedeapsă”, au spus Selly și Gami.”

Selly a făcut schimb de ”femei”, cum își numește el iubita, cu unul dintre colegii săi de trupă din 5 Gang, Andrei Gavril, alias ”Gami”. Însă, Gami este minor, el neîmplinind 18 ani. Oare ce învață minorii abonați la canalele de YouTube pe care le dețin Selly și Gami? Că este normal să faci schimb de ”femei”? Că așa trebuie să faci cu o ”femeie”? Selly are peste 2.760.000 de abonați, iar Gami are peste 1.000.000 de abonați.

Tot din ultimul videoclip al lui Selly copiii vor învățat și cum ”se întreține” o femeie. Prietena din viața reală a lui Selly, o anume Smără, devine, în vlog, ”femeia” lui Gami, iar aceasta își cumpără o pereche de pantofi sport de aproape 1.000 de euro din banii iubitului. O nimica toată pentru o tânără care tocmai ce a terminat liceul, un exemplu pentru alte fete care vor știi ce să le ceară iubiților lor încă de la vârste fragede. Videoclipul a strâns, până la ora publicării acestui articol, peste 1.300.000 de vizualizări.

Despre cum a făcut Selly liceul am scris AICI. Faptul că a luat o medie uriașă, deși nu trecea pe la școală, iar atunci când mergea, o făcea doar la anumite ore, ar trebui ridice multe semne de întrebare. Atât pentru profesori, indiferent că au fost ai lui Selly, indiferent că sunt printre cei care au căzut ”lați” de propunerile de schimbare a sistemului educațional pe care Selly le-a făcut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.