Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Ultima modă în materie de nunți: Ceremonie subacvatică. Cum decurge un astfel de eveniment

captură video
Nuntă subacvatică

O ceremonie de nuntă subacvatică a avut loc pentru prima dată la Alonissos, în Grecia, luni, 29 august.

Petros și Myrto au făcut schimb de jurăminte de iubire eternă și loialitate într-un mediu cu adevărat unic și original: sub apă, pe fundul mării în largul insulei Alonissos, scrie ziare.com.

La ceremonie au fost prezenți alături de cuplu și primarul din Alonissos, Petros Vafinis, domnișoarele de onoare, instructori de scufundări și un cameraman subacvatic. Decorul festiv în formă de inimă nu putea lipsi.

Mireasa a purtat o rochie albă, în timp ce mirele a fost îmbrăcat doar pe jumătate în ținută de gală. Ceilalți au purtat costumele specifice scufundărilor.

După ce și-au făcut jurămintele, Petros și Myrto și-au scos măștile pentru primul lor sărut ca proaspăt căsătoriți.

Un operator cu o cameră subacvatică a filmat întreaga ceremonie, care a fost transmisă în direct pe un ecran mare amplasat pe plajă pentru invitații la nuntă.

Petros din Edessa, nordul Greciei, și Myrto din Komotini, în nord-estul țării, precum și domnișoarele de onoare au luat lecții de scufundări timp de patru zile pe insulă înainte de ceremonie, a informat postul de stat ERT.

Primarul Vafinis a obținut cu mult timp în urmă o licență de scufundare pentru a realiza nunți sub apele turcoaz ale insulei.

Prezenți la ceremonia submarină au fost cele două domnișoare de onoare, președintele Comisiei de Turism Maia Agallou care a preluat și organizarea nunții, precum și trei instructori de scufundări voluntari de la centrul de scufundări Triton Dive Center.

„Sentimentele care te inundă sub apă în timpul nunții sunt de nedescris. În condițiile ideale de liniște pe care mediul subacvatic le oferă, timpul se oprește și acest moment aparține exclusiv cuplului”, a spus primarul după ceremonie.

De Ziua Îndrăgostiților din februarie anul trecut, municipalitatea din Alonissos a făcut un apel către cupluri pentru organizarea de nunți subacvatice.

„Scopul nostru este să „deschidem” o nouă piață pentru Grecia și insulă. Alonissos se dezvoltă într-o destinație internațională de scufundări care anul acesta a fost aleasă de sute de scafandri din întreaga lume. În general, insula a înregistrat un grad de ocupare foarte mare pe tot parcursul sezonului estival care a ajuns până la 100% pentru luna august, în timp ce traficul turistic va continua până în primele zece zile ale lunii octombrie”, a subliniat primarul Vafiniș, scrie keeptalkinggreece.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.