Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Un autocar s-a prăbușit în prăpastie: 11 oameni au murit, iar 18 sunt răniți, în Bolivia

Cel puţin 11 persoane şi-au pierdut viaţa şi 18 au fost rănite când un autocar a căzut sâmbătă într-o prăpastie din regiunea Cochabamba din centrul Boliviei, au indicat autorităţile locale, notează AFP.

"Este în curs de desfăşurare o anchetă cu privire la cauzele" accidentului, a declarat Rensso Elwis Mercado, director de transport în Cochabamba, scrie agerpres.ro.

Autorităţile nu au precizat câţi pasageri se aflau la bordul vehiculului care a căzut 400 de metri în gol. Autocarul făcea legătura între oraşul Kami şi capitala regională, situată la aproximativ 160 de kilometri spre est.

"Şoferul se numără printre răniţi. El ne va putea ajuta să lămurim multe îndoieli. Fără întârziere, derulăm o anchetă", a precizat Rensso Elwis Mercado la un canal local de televiziune.

Potrivit celor mai recente date disponibile de la Institutul naţional de statistică, în anul 2020, 1.096 de persoane au murit şi 10.313 au fost rănite în accidente rutiere în Bolivia. În acel an, au fost înregistrate 13.741 de accidente de circulaţie, mai scrie AFP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.