Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Un bărbat a încercat să cumpere ţigări cu o bancnotă de 500 de lei trasă la xerox. Poliția a deschis o anchetă

captură video
falsificare

Poliţiştii din Galaţi desfăşoară o anchetă după ce un bărbat a încercat să cumpere un pachet de ţigări cu o bancnotă de 500 de lei care era falsificată. Vânzătoarea şi-a dat seama de acest lucru şi i-a spus bărbatului că va suna la Poliţie, moment în care acesta a fugit din magazin. El nu a fost identificat până în prezent, potrivit news.ro.

Poliţiştii s-au sesizat după ce pe o reţea de socializare au fost postate imagini dintr-un magazin din Galaţi, imagini în care se poate vedea un bărbat care intră pentru a cumpăra un pachet de ţăgări. Clientul începe să vorbească la telefon şi îi dă vânzătoarei o bancnotă de 500 de lei. Femeii i s-a părut că ceva este în neregulă, s-a uitat la bancnotă şi i-a reproşat bărbatului că este falsă, spunându-i totodată că va suna la Poliţie. Atunci, clientul a fugit din magazin.

"În urma apariţiei în spaţiul public, pe un site de socializare, a unei filmări din care reiese că un bărbat ar fi încercat să achiziţioneze bunuri, dintr-un magazin, folosind o bancnotă falsă, la data de 28 septembrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi s-au autosesizat pentru comiterea infracţiunilor de fals de monedă şi punerea în circulaţie de valori falsificate, urmând a fi efectuate toate activităţile care se impun în această cauză", a declarat comisar şef Gabriela Costin de la IPJ Galaţi.

Bărbatul nu a fost identificat, până în prezent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.