Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Un jurnalist a rămas fără acreditare la Roland Garros: a adresat o întrebare dintr-un supermarket

Alexander Zverev

Organizatorii turneului de la Roland Garros i-au retras pentru scurt timp acreditarea jurnalistului Jonathan Pinfield, care i-a adresat zilele trecute dintr-un supermarket o întrebare lui Alexander Zverev, informează presa franceză, relatează News.ro.

“Este ora 10.00 seara. Îmi pare rău că pun întrebarea dintr-un supermarket. Vreau să te întreb: poţi să-mi dai sfaturi cu privire la punctualitate, ca să nu mai întârzii la următoarea conferinţă de presă? Ce îţi pot cumpăra pentru a sărbători victoria ta?”, i-a spus jurnalistul lui Zverev.

Jonathan Pinfield, care este prieten cu Zverev din 2018, a anunţat, miercuri, pe Twitter, că i s-a retras acreditarea la Roland Garros: “Din nefericire, după prima conferinţă de presă a lui Alexander Zverev, acreditarea mea la Roland Garros a fost retrasă. Apariţia mea într-un supermarket (care a fost o glumă) a fost considerată lipsită de profesionalism. Le cer iertare lui Alexander, FFT, organizatorilor Roland Garros, familiei, prietenilor, colegilor şi fanilor”.

Citește și: Luptele interne din TVR pentru conducerea televiziunii! Dezvăluirile lui Ionuț Cristache: 'Nu cumva poate fi încadrat la trafic de influență?'

Nu după mult timp, Pinfield a anunţat că va avea în continuare acreditare: “După o corespondenţă pe mail cu FFT în ultimele minute, am fost informat că acreditarea mea la Roland Garros va redeveni activă”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.