Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Un nou episod jenant pentru MAI: Mascaţii au greșit adresa și au descins peste două femei nevinovate din Ilfov la 05.00 dimineața

YouTube
politie crima accident bataie scandal

Miercuri dimineaţă la ora 05:00 mascaţii au descins la o adresă greşită din Clinceni, judeţul Ilfov. O femeie şi fiica sa au fost trezite din somn, bruscate, imobilizate de oamenii legii şi ameninţate cu arma, potrivit Antena 3. După ce au realizat că au greşit adresa mascaţii au plecat pur şi simplu fără să îi dea femeii nicio explicaţie. O vecină a filmat totul.

Citește și: SONDAJ - Surpriză la încrederea în politicieni: George Simion (AUR), peste premierul Cîţu. Topul încrederii în miniştri

În imagini se observă cum femeia cere explicaţii de la mascaţi. În timp ce ea le solicită un proces verbal de urgenţă, mascaţii se grăbesc să urce în maşină pentru a pleca, probabil, spre locaţia corectă pentru care aveau mandat. La un moment dat, soferul porneşte maşina şi femeia se tine de uşă stigănd, disperată să oprească şi să i se dea explicaţii. După incident, fiica femeii a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Unul dintre poliţiştii care apar pe filmare se recomandă a fi comisar-şef la Poliţia Transporturi.

Fiica minoră e proprietarei a povestit pe Facebook:

„Mascaţii ne-au bruscat, ne-au ameninţat cu armele lor, au vrut să ne împuşte câinele care ne păzeşte (şi pe noi: "vă împuşcăm şi pe dumneavoastră dacă nu luaţi câinele"). Mascaţii ne-au abuzat, ne-au traumatizat, apoi au plecat liniştiţi către adresa corectă, certându-ne aspru că e vină noastră deoarece nu avem numărul imobilului scris pe poartă. Probabil aşa au fost de vină şi sărmanii ostatici de la Oneşti. La fel şi biata Alexandra de la Caracal şi mulţi, mulţi alţii", a scris fiica minoră a femeii abuzate, într-un comentariu pe Facebook.

Vezi aici reacția forțelor de ordine:

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.