Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Un poliţist beat s-a răsturnat cu mașina pe un drum din Suceava. Pasagerul a fost rănit grav. IPJ Suceava refuză să dea detalii

ziaruldepenet.ro
politist rasturnat cu masina in suceava

Un poliţist din Suceava s-a ales cu dosar penal, după ce a condus beat la volan şi a provocat un accident. Testat de colegi, rezultatul a fost de 0,88 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

În urmă cu o săptămână, în comuna Râșca, poliţiştul care conducea maşina a ieşit de pe drum, a lovit un cap de pod, iar mai apoi s-a răsturnat.

Şoferul a suferit un şoc şi a fost evacuat de personalul medical, dar nu a necesitat transportul la spital. Însă, un alt bărbat care se afla cu el în maşină a ajuns la spital şi urmează să fie operat.

Poliţiştii l-au testat pe colegul lor, rezultatul fiind de 0,88 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Tânărul poliţist s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa acoolului.

Potrivit ziaruldepenet.ro, peprezentanții IPJ Suceava nu transmit nimic în comunicatele de presă și, mai mult, șeful poliției sucevene și purtătorul de cuvânt refuză de 4 zile să ofere detalii sau un punct de vedere.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.