Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Un portar a intrat în Cartea Recordurilor cu golul marcat de la cea mai mare distanţă: a înscris de la 96,01 metri

https://www.amazon.com/
portar

- Tom King, portarul echipei Newport County, a intrat în Cartea Recordurilor cu golul marcat de la cea mai mare distanţă, el înscriind de la 96,01 metri într-un meci disputat marţi în divizia a patra a campionatului de fotbal al Angliei, transmite presa internaţională.

Guinness World Records a confirmat joi că Tom King a doborât recordul "pentru golul marcat de la cea mai mare distanţă într-un meci de fotbal, de la incredibila distanţă de 96,01 metri", potrivit agerpres.ro.

Citește și: Rareș Bogdan aruncă-n aer ultimul scenariu! ‘Nu se pune problema’

Fotbalistul de 25 de ani a reuşit această performanţă în meciul încheiat 1-1 împotriva lui Cheltenham. În minutul 12, King a repus mingea în joc de la marginea careului mic. Balonul dus de vânt a lovit pământul în faţa careului advers, apoi l-a lobat pe goalkeeperul echipei adverse, Joshua Griffith, sfârşind între buturi.

Precedentul record a fost stabilit de un alt portar, bosniacul Asmir Begovic, pe atunci la Stoke City, într-un meci cu Southampton din noiembrie 2013. Begovic a înscris în acea întâlnire de la distanţa de 91,9 metri.

Newport County, un club galez, joacă în campionatul Angliei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.