Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - Un șef din Poliție s-a urcat rupt de beat la volan și a lovit o altă mașină: când au venit colegii lui a fugit

politie bun

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman a dispus demararea de verificări interne după ce un şef din cadrul Poliţiei municipale Alexandria a fost văzut urcând la volan cel mai probabil în stare de ebrietate, clătinându-se în timp ce se îndrepta către autoturism. Bărbatul a fost văzut de către jurnalişti locali, care au anunţat situaţia. Poliţiştii trimişi la faţa locului l-au găsit pe şeful din Poliţie lângă maşină, dar nu l-au putut testa în privinţa alcoolemiei, pentru că acesta a plecat, oficialii IPJ Teleorman transmiţând că nu a mai fost găsit, informează News.ro.

Reclamaţia cu privire la situaţia bărbatului, despre care presa locală afirmă că ar fi şeful de la Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Alexandria, a fost făcută de către un jurnalist local de la publicaţia ImpactNews24.

„Aflaţi în zonă cu treburi personale, reporterii publicaţiei noastre au luat parte la o scenă care nu face cinste niciunui angajat al Poliţiei – trei persoane, printre care şi şeful de la Ordine Publică, ieşeau din sediul Poliţiei Municipiului Alexandria, în jurul orei 20.00, una dintre acestea plecând pe jos, iar celelalte două urcând fiecare în maşina sa, la volan, evident. Şeful de la Ordine Publică, pentru că am aflat ulterior că despre el este vorba, a lovit maşina din faţa maşinii reporterilor ImpactNews24, la plecarea de pe loc, şi a fost aproape să lovească şi maşina acestora. Reporterii au solicitat intervenţia unui echipaj de poliţie, având în vedere că persoana care se afla la volanul maşinii în cauză se clatina la urcarea în autovehicul, iar la semaforul de la intersecţia străzilor T. Vladimirescu şi Dunării au şi atras atenţia omului că a lovit o maşină şi era pe punctul de a o lovi şi pe a lor”, scriu jurnaliştii de la ImpactNews24.

Aceştia publică şi imagini în care se vede cum un autoturism loveşte un alt autovehicul, provocând doar pagube materiale.

Explicațiile IPJ Teleorman

Oficialii IPJ Teleorman anunţă că poliţiştii au intervenit după ce au fost sesizaţi.

„La data de 5 ianuarie a.c., în jurul orei 20:00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au fost sesizaţi direct de către un bărbat din municipiul Alexandria cu privire la faptul că, pe fondul unui posibil consum de băuturi alcoolice, un conducător auto ar fi provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale, pe strada Tudor Vladimirescu, din localitate, avariind două autoturisme. Împreună cu apelantul, poliţiştii au reuşit să identifice conducătorul auto în persoana unui bărbat în vârstă de 49 de ani, din municipiul Alexandria, la mică distanţă faţă de locul menţionat de către reclamant, acesta aflându-se lângă autoturism. La vederea echipajului de poliţie, bărbatul a părăsit zona, îndreptându-se către blocurile din proximitate, fără a mai fi găsit”, transmit sâmbătă, reprezentanţii instituţiei.

Aceştia precizează că la nivelul IPJ Teleorman au fost dispuse verificări interne.

„Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul sustragerii de la prelevarea de mostre biologice de sânge, necesare în vederea stabilirii alcoolemiei, şi efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, iar conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman a dispus efectuarea de verificări prin structura de Control Intern”, se mai arată î comunicarea IPJ.

Surse din Poliţie au precizat pentru News.ro că ancheta îl vizează pe poliţistul suspectat că a şofat beat şi a plecat şi nu pe poliţiştii care au intervenit în urma sesizării, explicând că aceştia au intervenit, unul pe jos, celălalt cu autovehiculul din dotare, pentru găsirea poliţistului care a plecat, însă nu l-au mai găsit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.