Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Accident de muncă în Olt: Un șofer a murit după ce s-a răsturnat cu excavatorul în lac

YouTube
salvare

Un bărbat a murit marți după ce s-a răsturnat cu un buldoexcavator într-un lac din localitatea Cioroiu, din județul Olt.

Potrivit IPJ Olt, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat din comuna Fălcoiu, angajat al unei firme, în timp ce lucra în localitatea Cioroiu s-ar fi răsturnat cu buldoexcavatorul în apă și nu a mai ieșit la suprafață. Este vorba de un lac din cadrul unei amenajări piscicole.

Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, a fost extras de echipajul de scafandri din cabina excavatorului. Acesta a fost preluat de echipajele medicale fără semne vitale, fiind declarat decesul.

Polițiștii fac cercetări în acest caz înr-un dosar penal pentru ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Utilajul a fost găsit la aproximativ patru metri de mal, scufundat în apă în totalitate. Din datele transmise de persoanele aflate la faţa locului, bărbatul care manevra utilajul a fost surprins în cabina buldoexcavatorului. Echipa de scafandri a început imediat misiunea de căutare, bărbatul fiind extras din cabina utilajului, în stop carido-respirator“, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.