Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video| Un sportiv de 32 de ani și-a pus capăt zilelor, sărind de pe un pod: Cu doar câteva ore înainte, celebra o victorie alături de echipa sa, în Franța

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Kelly Meafua, rugbist samoan de la Montauban, un club Pro D2, s-a sinucis în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a sărit în Tarn de pe un pod, a aflat AFP de la o sursă apropiată clubului, confirmând informaţii de la La Dépêche du Midi.

Tânărul de 32 de ani participase cu câteva ore mai devreme la victoria echipei sale împotriva lui Narbonne (48-40) pentru ultimul său joc acasă al sezonului, potrivit Agerpres.

Potrivit mai multor mărturii, el părăsea un club de noapte din centrul oraşului Montauban înainte de a fi văzut sărind de pe Pont-Vieux, înalt de 22 m.

Unul dintre coechipierii săi, recuzita francez Christopher Vaotoa, a sărit în apă pentru a-l ajuta. Salvat rapid de pompieri, acesta din urmă a fost dus la spital în stare de hipotermie înainte ca trupul lui Meafua să fie găsit dimineaţa devreme. Procurorul din Montauban, Bruno Sauvage, favorizează traseul unui "accident dramatic".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.