Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Un tânăr a filmat viermi și lipitori într-un ștrand din Reșița - Administratorul a fost amendat

Un tânăr a postat un filmuleț pe Facebook și susține că în apa unui ștrand din Reșița sunt viermi și lipitori. Inspectorii Direcției de Sănătate Publică Caraș-Severin au mers în control și au amendat administratorul unității cu 6.000 de lei, transmite MEDIAFAX.

Un tânăr care a mers, miercuri, la un ștrand privat din Reșița a realizat un filmuleț pe care l-a postat pe pagina sa de Facebook, în care apar condițiile pe care le-a descoperit în zona toboganului. Astfel, tânărul susține că pe tobogan se afla o lipitoare, iar în apa ștrandului viermi, pe care i-a și filmat.

Citește și: Radu Banciu iese din nou la rampă! Acesta nici nu e un partid, e un apendice al frustrărilor .

Imaginile au fost distribuite de sute de ori pe rețeaua de socializare, iar Direcția de Sănătate Publică Caraș-Severin s-a autosesizat în acest caz. Astfel, joi dimineața, inspectori din cadrul instituției au mers în control la ștrand, administratorul fiind amendat cu 6.000 de lei ca urmare a neregulilor descoperite.

Purtătorul de cuvânt al DSP Caraș-Severin, Daniel Botgros, a declarat, joi, că în apa ștrandului nu erau viermi, ci mușchi.

Citește și: Silviu Mănăstire anunță echipa pe care și-a făcut-o azi-noapte Viorica Dăncilă: ‘O să fie scandal!’

„Ca urmare a filmulețului care a fost distribuit pe rețelele de socializare, inspectorii DSP Caraș-Severin s-au autosesizat, iar în această dimineață (n.r. joi) au mers în control. S-a verificat situația respectivă, iar în apă nu erau viermi, ci mușchi care au crescut, toboganul aflându-se într-o zonă mai umbrită. Pe timpul nopții, administratorii ștrandului au desfășurat o acțiune de igienizare. La finalul controlului, administratorul ștrandului privat a fost amendat cu 6.000 de lei, fiind descoperite nereguli igienico-sanitare, în sensul că piscina nu a fost întreținută corect și nu au fost folosite soluții dezinfectante conform legii. De asemenea, a fost prelevată și o probă din apă, iar peste 72 de ore vom avea rezultatele", a afirmat Daniel Botgros.

Citește și: EXCLUSIV ‘Spirala’ USR-PLUS-LGBT-Rezist. Finanțatorul din umbră

Potrivit purtătorului de cuvânt al DSP Caraș-Severin, ștrandul din Reșița nu a fost închis pentru că nu au fost descoperite probleme atât de mari care să reprezinte un pericol din punct de vedere al sănătății publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.