Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Valeriu Gheorghiță dă de pământ cu oamenii lui Vlad Voiculescu: 'Ne aflăm într-o situație fără precedent'

Valeriu Gheorghiță îi critică pe consilierii lui Vlad Voiculescu, cei care au intrat în baza de date a campaniei naționale de vaccinare. Gheorghiță a declarat, marți seara, că cei care au accesat informațiile au creat o situație fără precedent. Șeful CNCAV le transmite oamenilor lui Vlad Voiculescu că ar fi trebuit să comunice cu instituțiile care produc datele, înainte de accesarea lor.

”Este important să vorbești și cu cei care se află în spatele acelor date, cei care le furnizează. Ne aflăm într-o situație fără precedent pe care o anticipam, în teorie, să o întâlnim la începutul campaniei de vaccinare. Firesc ar fi fost să te sfătuiești și cu ceilalți implicați și cu instituțiile. Am aflat cu o zi înainte de acest demers. Eu susțin transparentizarea datelor. Noi încercăm să le expunem într-o formă prelucrată pentru a fi mai ușor de înțeles.”, a spus Valeriu Gheorghiță la Antena 3.

Citește și: Când interesul de partid este mai presus de bunăstarea românilor: Coaliția de guvernare a hotărât să mai facă două posturi de șefi la TVR și Radioul Public .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.