Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Viața de lux a 'Regelui cocainei' din Iaşi, prins în flagrant în timp ce ridica un colet cu droguri

cocaina

Florin Vais, denumit "Regele" pentru că aducea cea mai pură cocaină, a fost prins de către ofiţerii antidrog de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Iaşi la scurt timp după ce a ridicat un colet din Italia în care se aflau ascunse droguri.

Potrivit Ziarul de Iași, în colet se aflau 100 de grame de cocaină columbiană, ascunsă în piese de mașini, iar Florin Vais făcea trafic cu droguri sub paravanul comercializării maşinilor de lux.

Poliţiştii au aşteptat ca Vais să se urce în autoturismul său Porsche, apoi au intervenit, iar acțiunea a fost filmată.

Florin Vais deţine mai multe automobile de lux Mercedes şi BMW pe care le folosea în mod regulat la transportul coletelor cu droguri. De asemenea, bărbatul locuia într-o casă de lux, în zona Bucium din Iași.

”Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Iaşi, împreună cu procurorii DIICOT Iaşi, au organizat o acţiune de prindere în flagrant a unui bărbat bănuit de trafic de droguri de mare risc.

Astfel, un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost surprins în flagrant delict în timp ce ar fi primit un colet care ar fi conţinut droguri de mare risc, provenite din Italia. În vederea documentării activităţii infracţionale a acestuia, la data de 8 decembrie poliţiştii au efectuat cinci percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Iaşi şi Botoşani, iar cinci persoane au fost aduse la audieri.

Faţă de bărbatul de 42 de ani, cercetat pentru introducerea în ţară de droguri de risc şi trafic de droguri de mare risc, procurorii DIICOT Iaşi au dispus reţinerea pentru 24 de ore. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române şi de sprijinul poliţiştilor de combatere a criminalităţii organizate din Botoşani şi a jandarmilor din Iaşi“, se arată într-un comunicat al IPJ Iași.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.