Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Vicepremierul cere anchetă după cazul dramatic de la Alba: 'Nu e prima dată când acest mod de acţiune se întâmplă'

rfi.ro
Sorin Grindeanu

Vicepremierul Sorin Grindeanu a afirmat, referindu-se la cazul de la Alba, unde un bărbat şi-a ucis copilul apoi s-a sinucis, iar poliţiştii ar fi intervenit târziu, că nu este pentru prima oară când acest mod de acţiune se întâmplă şi crede că ar fi bine să se desfăşoare o anchetă şi acolo.

Sorin Grindeanu a fost întrebat, luni, într-o conferinţă de presă, despre modul în care au acţionat poliţiştii în cazul de la Alba. “Faptul că au aşteptat iarăşi ore bune înainte să intre... Nu e prima dată când acest mod de acţiune se întâmplă. Cred că ar fi bine să se desfăşoare o anchetă şi acolo, dacă tot vorbim de verificări. Şi cred că ar fi foarte bine, aşa în calitate de vicepremier, să se desfăşoare anchetă, apropo de modul cum s-a acţionat la Alba Iulia”, a declarat Sorin Grindeanu, relatează NEWS.RO.

Context

Un bărbat şi fiul său, în vârstă de un an, au fost găsiţi spânzuraţi într-un apartament din Alba Iulia. Poliţiştii anchetează o posibilă crimă, urmată de o sinucidere. Bărbatul ar fi vrut să se răzbune pe mama copilului, care nu a vrut să se împace cu el. Femeia a suferit un şoc şi a fost dusă la spital.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Georgian Drăgan, a afirmat, luni, că, în urma raportului medico-legal, a reieşit că tatăl a curmat viaţa copilului cândva între miezul nopţii şi ora 1.00, înainte ca poliţiştii să fie sesizaţi de mama micuţului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.