Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Vicepremierul Dan Barna, despre eventuale probleme la DNA: 'Nu cred că există instituție din justiția română despre care să spun: da, e perfectă!'

Facebook
Dan Barna

Vicepremierul Dan Barna susține că în România nu există instituție în justiție care să fie perfectă. Cauza identificată de liderul USR-PLUS este în „natura umană”, care are „slăbiciuni”.

„Nu cred că există instituție din justiția română despre care să spun: da, e perfectă (n.r.: discuția era despre DNA)! Dar soluțiile sunt să corectăm acolo unde e cazul și unde se întâmplă erori. Să corectăm să vedem că există un mecanism și să vedem că ai anticorpi... De fapt despre asta e vorba: că ai anticorpi funcționali în sistem. Nu există perfecțiune. Nu există numai oameni de 100% competență, profesionalism și integritate în toate instituțiile... Că asta e natura umană: cu slăbiciuni”, a spus Dan Barna, în emisiunea OFF/On the record, de la Aleph News, moderată de Sorina Matei.

Citește și: VIDEO Dan Barna spune că nu sunt tensiuni în Guvern, după ce lideri din PNL i-au cerut DEMISIA lui Vlad Voiculescu: 'Ne uităm la TV și nu putem să nu râdem' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.