Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Victor Ponta îi dă FATALA lui Mihai Tudose: 'S-a hotărât să mă omoare. Probabil că, acum, locul lui e la PSD. La Pro România sigur nu mai e'

ponta tudose

Mihai Tudose și Victor Ponta sunt la cuțite, după ce fostul lider PSD a refuzat ca parlamentarii Pro România să voteze învestirea guvernului Ludovic Orban. Chiar și așa, mai mulți deputați, între care și Daniel Constantin și Sorin Câmpeanu, au votat și au fost excluși din partid. Mihai Tudose le-a luat partea și l-a criticat în termeni duri, în public, pe Ponta.

Luni seara, la TVR 1, în emsiunea ”România9”, realizată de Ionuț Cristache, Ponta i-a mai ”dat una” lui Tudose, căruia i-a amintit că el l-a făcut europarlamentar, după plecarea de la PSD. ”S-a hotărât să mă omoare!”, a plusat Ponta despre omul pe care nu îl mai vrea în Pro România.

Citește și: Oreste îl ‘curentează’ pe Mircea Badea, după victoria lui Klaus Iohannis: Bravo, 5 secunde, ai înfrânt și de data asta!

”A votat cu guvernul PNL, a votat cu Iohannis, probabil că, acum, locul lui e la PSD. La Pro România sigur nu mai e locul lui. I-am făcut un rău foarte mare. M-am retras de pe listă ca să se ducă europarlamentar în locul meu. Cum orice faptă bună rămâne nepedepsită, s-a hotărât să mă omoare.”, a declarat Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.