Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Victor Ponta spune ce face PSD cu banii de la buget: 'Sunt foarte dezamăgit de faptul că tocmai foştii mei colegi de la PSD pun pe internet minciuni'

ponta

Partidul Pro România nu va face o campanie negativă la europarlamentare, a dat asigurări preşedintele formaţiunii, Victor Ponta, afirmând că formaţiunea sa are şi oameni şi proiecte despre care să vorbească.

''Pro România nu va face campanie negativă, noi, cei de la Pro România, avem, slavă Domnului, şi oameni şi proiecte despre care să vorbim", a precizat el.

Citește și: Dan Andronic: ‘Dragnea nu se va mai putea atinge de un fir din părul ei’

Prezent sâmbătă la Buzău, Victor Ponta a spus că este dezamăgit de foştii săi colegi de la PSD, care lansează ''tot felul de minciuni''.

''Sunt foarte dezamăgit de faptul că tocmai foştii mei colegi de la PSD, la conducere mă refer, au luat bani de la buget, foarte mulţi, şi în loc să-i folosească pentru lucruri pozitive, bune, pun pe Internet tot felul de minciuni. (...) Cred că PSD ar trebui să vorbească despre ce vor să facă ei mai departe, va trebui să oprească războiul cu Uniunea Europeană. De câte ori vor posta câte o mizerie despre mine, o să le bat obrazul, o să o pun pe contul meu şi le zic: 'Să vă fie ruşine!''', a spus Ponta.

Citește și: Teodorovici neagă! ‘Nu a discutat nimeni despre un astfel de subiect’

Aproape 400 de membri şi simpatizanţi ai Pro România au participat sâmbătă la prezentarea candidaţilor acestui partid la alegerile pentru PE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.