Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO| Violenţe masive în Franța, de Ziua Națională: Francezii se opun vaccinării obligatorii dictate de Emmanuel Macron

Le Parisien
protest franta

Violenţe între protestatari care se opun vaccinării şi utilizării certificatelor Covid-19 au avut loc, miercuri după-amiază, în oraşul francez Lyon, afirmă surse citate de postul BFMTV.

Aproximativ 1.400 de persoane au protestat în Piaţa Bellecour, în centrul oraşului Lyon. Unii manifestanţi au aruncat cu obiecte spre agenţii forţelor de ordine, care au ripostat cu gaze lacrimogene, relatează Mediafax.ro.

Protestatarii au scandat "Libertate" "Jos dictatura" şi au afişat mesajul "Care vă sunt limitele supunerii?".

Citește și: VIDEO| HAOS în Franța, de Ziua Națională: Sute de protestatari anti-vaccinare au pătruns cu forţa în curtea unei instituţii din Franţa

Forţele de ordine au intervenit pentru a bloca intrarea protestatarilor pe străzile comerciale din jurul Pieţei Bellecour din Lyon.

În numeroase oraşe din Franţa au loc proteste faţă de hotărârile preşedintelui Emmanuel Macron de a institui obligativitatea vaccinării pentru personalul medical care intră în contact cu persoane vulnerabile la coronavirus şi de a extinde utilizarea Certificatului Covid-19. Incidente violente s-au produs şi în oraşele Paris şi Annecy.

Citește și: VIDEO Ziua Națională a Franței, 'sărbătorită' cu proteste: Oamenii se revoltă faţă de măsurile lui Macron privind vaccinarea şi certificatul Covid-19 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.