Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Viorica Dăncilă a anunțat ce se va decide în CEX-ul de la Mamaia: Se ia în calcul o remaniere masivă

Inquam Photos/ Octav Ganea
Viorica Dancila

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri, la Constanța, că în CEx-ul care se va desfășura la Mamaia se va face o analiză a portofoliilor din Guvern și a următorilor pași pe care trebuie să îi urmeze PSD. Prim-ministrul a afirmat că mulți social-democrați se pot alătura echipei guvernamentale.

Întrebată, vineri, într-o conferință de presă la Constanța dacă este posibilă o nouă remaniere, premierul Viorica Dăncilă a răspuns că acest lucru e posibil oricând.

Citește și: Florin Călinescu o nimicește pe Viorica Dăncilă! Doamna Dăncilă nu are faţă de un echipament sofisticat

„Este posibilă o remaniere oricând. Am spus că atunci când unul din miniștri nu îndeplinește programul de guvernare, nu face performanță, vom lua măsurile necesare și ați văzut că în ultima perioadă am făcut multe remanieri. Mulți spun că am schimbat foarte mulți miniștri și au numărat câte persoane au fost schimbate. Considerentul trebuie să fie altul. Ce performanță are fiecare ministru, ce realizează din programul de guvernare, iar eu ca prim-ministru dincolo de persoană, sunt interesată de ce face pentru oameni”, a spus Dăncilă.

De asemenea, întrebată dacă este posibilă revenirea lui Felix Stroe în Guvern, Dăncilă a spus că „este posibilă venirea multor colegi”.

Citește și: Rareș Bogdan pune tunurile pe Tăriceanu! ‘Aţi stat bot în bot cu PSD şi acum faceţi din amnezie o virtute’

„Este posibilă venirea multor colegi, multor colege în guvern. Bineînțeles că acest lucru nu îl stabilesc eu, îl hotărâm în CEx”, a răspuns premierul.

Potrivit Vioricăi Dăncilă, în ședința CEx care se va desfășura la Mamaia vor fi luate mai multe decizii în privința pașilor următori ai PSD.

Citește și: Cozmin Gușă îl atacă pe Alexandru Cumpănașu! Reacție cu privire la candidatura la prezidențiale

„Mâine (sâmbătă – n.r.) vom face o analiză a tuturor portofoliilor, vom face o analiză a următorilor pași, așa cum am spus pentru perioada următoare, ne vom replia și vom continua lupta”, a mai spus premierul Viorica Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.