Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Viorica Dăncilă, despre auditul cu care o amenință PNL: 'Am avut plângere penală de înaltă trădare pentru un parteneriat strategic'

Facebook
dancila

Premierul Viorica Dăncilă spune că nu se teme de auditul anunţat de Opoziţie în ministere, acuzând PNL că vine "cu dorinţa de răzbunare", nu cu măsuri pentru oameni.

"Nu ne temem de acest audit. Un om care a avut plângere penală de înaltă trădare pentru un parteneriat strategic... Deci oamenii aceştia, domnul Ludovic Orban are această instituţie a plângerii penale deja înfiinţată. Nu ne este teamă de un audit. Dar ştiţi ce este revoltător? Primul lucru pe care l-au spus, au spus: dom'le, facem un audit. Foarte bine, faceţi un audit. Dar primul lucru pe care trebuia să-l spună era acesta: uitaţi, în următoarea perioadă noi vrem să facem pentru cetăţeni unu, doi, trei, patru cinci. Deci ei vin cu dorinţa de răzbunare, nu cu măsuri pe care să le ia pentru oameni. Că-şi fac un audit, e problema lor, este normal, poate să-l facă dacă asta doresc, dar în momentul în care vii, în a doua clipă după ce eşti nominalizat, cu o ameninţare la adresa vechii guvernări, întotdeauna dăm vina pe ceea ce au făcut ceilalţi înainte, fără nicio viziune...", a afirmat Viorica Dăncilă, miercuri seară, într-o emisiune la TVR.

Citește și: Ludovic Orban s-a aliat cu dușmanul de moarte al lui Liviu Dragnea! A fost publicat în Monitorul Oficial

Dăncilă a vorbit și despre declarațiile pe care Klaus Iohannis le face în ultimele săptămâni, când spune că își dorește dispariția și desființarea PSD.

”E o încălcare a democrației, să spui că îți dorești desființarea unui partid. Dacă eu spuneam acest lucru, eram linșată.”, a precizat Viorica Dăncilă.

Citește și: Păzea! Traian Berbeceanu, în Guvernul Orban! Rareș Bogdan a făcut marele anunț .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.