Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Viorica Dăncilă, despre cum ar putea afecta cursa prezidențială declarațiile lui Rudolph Giuliani: 'Trebuie aflat adevărul'

dancila klemm

Rudolph Giuliani, avocatul preşedintelui american Donald Trump, a lăsat să se înțeleagă că Joe Biden ar fi implicat în lucruri deloc legale în România. Premierul Viorica a precizat că nu a fost contactată de partea americană în acest caz și a precizat că, dacă ar fi în locul lui Klaus Iohannis, ar reacționa pentru a cere explicații de la Casa Albă.

”Nu știu nimic despre acest subiect. Nu am nicio informație. Nu m-a contactat partea americană. Această declarație a ridicat anumite semne de întrebare. Ea trebuie să fie dublată de anumite lucruri. Nu cred că trebuie vorbit de România. Dacă cineva a greșit, trebuie vorbit despre persoanele care au greșit, nu despre România. Trebuie aflat adevărul. Dacă aș fi președintele României, un aș fi de acord ca greșeala unora să fie greșeala întregii țări. Aș ține mai mult la imaginea României, aș discuta cu partenerii noștri despre acest caz.

Citește și: Dezvăluire scandaloasă. Copilul din România, închiriat unui neamț, pentru a fi abuzat sexual

Depinde cine este implicat, depinde la cine se face referire (n.r. dacă vor fi influențate alegerile prezidențiale). Eu cred că adevărul este foarte important.”, a anunțat Viorica Dăncilă la Mediafax.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.