Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Viorica Dăncilă EXCLUDE Pro România din viitorul Guvern: 'A fost vot în CEX. Teodor Meleșcanu va fi viitorul președinte al Senatului'

Inquam Photos / Octav Ganea
viorica dancila psd

Viorica Dăncilă a anunțat, după ședința CEX a PSD, că Pro România nu va face parte din viitorul Guvern, mai ales că s-a decis ca executivul să sufere o amplă modificare, cu un număr redus de portofolii, de 19 posturi plus cel de premier. În plus, Dăncilă a declarat că Teodor Meleșcanu va fi votat președinte al Senatului.

”A fost dat un vot în CEX conform căruia Pro România să nu intre la guvernare. Ne bucurăm dacă parlamentari de la Pro România susține Guvernul. Eu consider că Guvernul României trebuie să fie susținut de toți parlamentarii. Da, îl susținem în continuare pe domnul Teodor Meleșcanu și cred că tărie că mâine (marți - n.r.) va fi ales președintele Senatului. Am vorbit cu domnul Meleșcanu despre candidatura domniei sale și vom merge până la capăt cu această candidatură. Atunci când se ia o decizie în cadrul unui partid, cred că acea decizie trebuie urmată. A fost un vot. Când luăm o decizie, eu cred că în partid trebuie să existe solidaritate. Eu am încredere că toți senatorii vor vota conform deciziei CEx.

Citește și: Solicitare urgentă în cazul Caracal! Mutarea făcută azi

Sunt convinsă că domnul preşedinte Klaus Iohannis a încălcat Constituţia prin faptul că a refuzat numirea interimatelor pentru cele trei portofolii, dar eu cred că trebuie să lămurim lucrurile şi avem curaj să mergem în Parlamentul României. Eu am spus mereu că voi merge în Parlament, dar nu am avansat o dată. Am spus că vom face restructurare sau remaniere. Nu, nu-mi este frică de o moţiune de cenzură. Dacă nu îmi este frică să merg în Parlament pentru restructurare, dacă nu mi-a fost frică să fac şedinţă de guvern şi să găsesc soluţii pentru acest lucru, de ce mi-ar fi frică de o moţiune de cenzură? Aţi văzut că am găsit soluţii, am găsit metode pentru a ieşi din acest blocaj.”, a declarat Viorica Dăncilă.

Citește și: USR-PLUS vrea să provoace un dezastru pentru Guvernul Dăncilă! Lovitura pregătită .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.