Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Viorica Dăncilă îl MITRALIAZĂ pe Klaus Iohannis: 'Scoate la lumină cinismul acestui candidat agresiv. Oamenii văd și vă vor face să plătiți la vot'

dancila iohannis

Viorica Dăncilă nu mai este premierul României, dar rămâne șefa PSD și candidata social-democraților la funcția supremă în stat. După votul de învestire a lui Ludovic Orban în funcția de premier, Dăncilă a pus tunurile pe Klaus Iohannis, pe care îl numește ”candidat agresiv”, ”un președinte anti-democrație și anti-Constituție”, și ”un președinte care lucrează împotriva românilor”.

Dăncilă a spus, la prima sa declarație de presă după ce a rămas fără funcția de la Palatul Victoria, că românii îi vor taxa pe liberli pentru măsurile economice pe care le vor lua și prin care se anunță abandonarea programelor de majorare a salariilor și pensiilor, dar și tăieri de posturi.

Citește și: Dezvăluire: Trei publicații cunoscute au pus la bătaie banii proprii pentru a face publicitate PNL-ului

”Este o situație fără precedent care scoate la lumină cinismul acestui candidat agresiv, Klaus Iohannis, precum și bătaia de joc, a sa și a Guvernului său, față de instituțiile statului și de lege. Avem un președinte anti-democrație și anti-Constituție, dar cel mai grav este că avem un președinte care lucrează împotriva românilor.

Singurul lucru pe care președintele îl clamează în mod obsesiv este “Să dispară PSD!”, acest discurs extremist și periculos. Să dispară și pensionarii, domnule Iohannis? Și bolnavii care au nevoie de spitale? Și angajații la stat? Să dispară și salariul minim? Și agricultorii, ca să nu mai fie nevoie de subvenții sau irigații? Dacă ne uităm în programul Guvernului dumneavoastră, asta vedem. Că veți abandona creșterile de pensii și salarii prevăzute de noi, veți comasa spitale, vreți să modificați Legea salarizării așa încât să reduceți salariile din sistemul public, vreți să creșteți tarifele pentru populație la gaze naturale și energie electrică prin înlăturarea plafoanelor din OUG 114. Asta vreți, domnule Iohannis și domnule Orban, împreună cu miniștrii dumneavoastră care n-au fost în stare să spună ce vor să facă și cum, și au picat la votul din comisii.

Citește și: Liviu Pleșoianu îl spulberă pe Victor Ponta: Nu mai poza în victimă trădată, că e penibil și dizgrațios

Vă ascundeți în spatele unor formulări de toată jena în acest program, crezând că vă veți putea eschiva la nesfârșit și că oamenii nu înțeleg. Îi jigniți, domnule Iohannis. Oamenii înțeleg foarte bine ce înseamnă de exemplu “comasarea spitalelor”. O înțeleg și o cunosc, pentru că au mai văzut-o în timpul guvernării Boc când ați venit și ați făcut prăpăd în această țară!

Și acum veniți la fel, cu aceleași măsuri crude, tăieri și concedieri, dar le ascundeți în spatele unor exprimări vagi și neclare, crezând că veți scăpa la votul din 10 și 24 noiembrie. Crezând că oamenii nu vor apuca până atunci să vă vadă așa cum sunteți, neputincioși și nepricepuți în a guverna. Dar oamenii văd și vă vor face să plătiți la vot.”, a spus Viorica Dăncilă.

Citește și: Ultimă oră! Ajutoare de urgență aprobate de Guvernul Dăncilă! Cine va beneficia de bani .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.