Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Viorica Dăncilă îl provoacă pe Klaus Iohannis: 'Ce ați făcut în acești 5 ani, domnule Iohannis? Avem un președinte dictator, un președinte abuziv'

Administrația Prezidențială
iohannis dancila iohannis guvern

Viorica Dăncilă acuză că rolul lui Ludovic Orban în funcția de premier al României este aceea de a-i oferi lui Klaus Iohannis un nou mandat, ultimul, la Palatul Cotroceni.

Doncilă îl provoacă pe președintele Iohannis să facă bilanțul mandatului său prezidențial și îl etichetează drept ”președinte dictator, un președinte abuziv”.

Citește și: Dezvăluire: Trei publicații cunoscute au pus la bătaie banii proprii pentru a face publicitate PNL-ului

”Scopul acestui nou Executiv este de a-i da lui Iohannis un nou mandat, nu de a guverna. Iar asta este un afront îngrozitor la democrație. Acum, avem voința unui singur om care acaparează România și toate instituțiile sale, în acest demers monstruos de a subordona orice putere. De a subordona românii și a-i vedea cu capetele plecate. Avem un președinte dictator, un președinte abuziv care și-a pus în cap să spulbere orice forță care i se opune, orice principiu și orice lege în calea sa către putere.

Eu nu vreau ca românii să plece capul în fața nimănui. Nu mai vreau să piardă din ceea ce au strâns până astăzi, așa cum s-a întâmplat în timpul guvernării PDL. Și pentru asta vom lupta cu toate forțele, pentru că, deși Iohannis a reușit să dărâme guvernul PSD, nu va reuși niciodată să facă să dispară acest partid care are grijă de români, care îi reprezintă pe cei ce au nevoie să fie reprezentați și sprijiniți, acest partid care a stat întotdeauna alături de oameni și printre oameni. Nu ascuns în turnul de fildeș de la Cotroceni.

Citește și: Liviu Pleșoianu îl spulberă pe Victor Ponta: Nu mai poza în victimă trădată, că e penibil și dizgrațios

Ce ați făcut în acești 5 ani, domnule Iohannis?

Nu v-am văzut nici măcar o dată să vizitați un cămin de copii, un azil de bătrâni, un spital sau măcar un sat românesc, pentru a vedea care sunt problemele reale ale oamenilor. Ce ați realizat domnule președinte în ultimii 5 ani pentru români? Cu ce le-ați făcut viața mai bună?

De ce ar mai vrea românii să vă aleagă pentru încă 5 ani în care, ori că sunteți, ori că nu, pentru ei e același lucru? Pentru că activitatea, implicarea și munca dumneavoastră nu se văd, domnule președinte, niciodată. Ce se vede e doar ambiția pentru putere, încălcarea legilor și disprețul pentru români și pentru această țară pe care o ponegriți în afara granițelor de câte ori aveți ocazia.

Citește și: Ultimă oră! Ajutoare de urgență aprobate de Guvernul Dăncilă! Cine va beneficia de bani

Domnul Iohannis și toți ceilalți bravi politicieni care au girat acest Guvern al tăierilor și al sărăcirii României vor plăti la vot. Eu nu abandonez această luptă și nu îmi plec capul în fața acestui președinte dictator, așa cum o fac ceilalți, care au dovedit că nu sunt în stare să îi țină piept și să-l împiedice să confiște puterea. Vedem astăzi candidați la Președinția României care stau drepți la comanda lui Iohannis și vedem partide care și-au abandonat candidatul pentru Guvernul lui Iohannis.

Eu însă, voi continua să lupt cu acest mare șef de stat, care fuge acum de o confruntare directă cu mine. Încă vă aștept, domnule Iohannis, să stăm în fața românilor și să le spunem ce am făcut fiecare în ultimii ani pentru ei, pentru copiii lor, pentru traiul lor de zi cu zi.

Citește și: Stenograme incendiare! Execuția încercată de o femeie ‘cablată’ la DNA: Dați-i dumneavoastră plicul ăsta

Aveți curaj, domnule Iohannis! Românii merită o explicație pentru tot ceea ce ați făcut sau n-ați făcut în acest mandat ratat la Președinția României.

Și pregătiți-vă, domnule președinte. Mai aveți 20 de zile la Cotroceni, 20 de zile până când veți afla că România nu e oarbă, România nu doarme și nu e absentă, așa cum ați fost dumneavoastră timp de 5 ani. Dacă nu ați putut face nimic bun pentru această țară, o vor face românii la votul din 24 noiembrie, când vor alege să oprească ascensiunea periculoasă și setea de putere a unui dictator, a unui om care își sabotează și își lovește propriul popor.”, a spus Dăncilă.

Citește și: Se cutremură total Poliția și Jandarmeria! Vor fi execuții pe bandă rulantă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.