Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Viorica Dăncilă îl RUPE pe Klaus Iohannis: Nu fugim de Constituție, așa cum o face președintele! Nu îmi este teamă să mergem în Parlament, avem majoritate

Administrația Prezidențială
iohannis dancila iohannis guvern

Viorica Dăncilă s-a dezlănțuit la adresa lui Klaus Iohannis, care a refuzat, pentru a treia oară, o remaniere a Guvernului. Premierul îl acuză pe președinte că ”fuge de Constituție” și anunță că va merge în Parlament, unde PSD ”are majoritate”.

”Prin toate aceste lucruri pe care le fac - fie că abandonează guvernarea, că o blochează în fiecare săptămână sau că vor să taie toate veniturile românilor pe care am reușit să le creștem în ultimii 3 ani - acești oameni s-au întors împotriva propriului popor.

Citește și: Liviu Dragnea, la prima apariție publică după încătușare! Cum arată fostul lider PSD

Avem o opoziție cinică și imatură care, orbită de interesele personale și de campanie, a început să acționeze împotriva oamenilor.

Avem un președinte care a urmărit cu îngrijorare ce s-a întâmplat în jurul dumnealui, timp de 5 ani, de la Palatul Cotroceni. Și care a dedicat ultimul an de mandat celei mai dăunătoare campanii făcute vreodată în România, una care sacrifică interesul și stabilitatea țării.

Citește și: Cutremur pe scena politică! Dezvăluirea făcută de Radu Cristescu

Vreau să dau încă o dată asigurări ferme că nu voi ceda în fața acestui blocaj, fiindcă am obligația să guvernez pentru România. Știu foarte bine că oamenii așteaptă de la noi să le plătim pensiile pe care le-am majorat, așteaptă să le plătim salariile, bursele, alocațiile, așteaptă să derulăm investițiile la care ne-am angajat.

Nu îmi este teamă să mergem în Parlament, am mai spus-o. Cu atât mai mult cu cât am arătat la votul din Senat de acum 2 zile că avem majoritate.

Citește și: Un jurnalist italian aruncă-n aer cazul Caracal: Filmarea care dovedește că Dincă a făcut trafic

Nu fugim de Constituție așa cum o face președintele, nu fugim de responsabilitate și nu vom da înapoi. Aceste speculații sunt ridicole, dar sunt ultimul resort la care pot să apeleze cei ce nu vor “România normală”, ci “România blocată”.

Acest Guvern lucrează pentru România, nu împotriva ei. Și, așa cum am mai spus, voi rămâne cea căreia nu îi va fi teamă niciodată să privească în ochii românilor, știind că nu am luat niciodată vreo măsură împotriva lor.

Citește și: Liviu Dragnea, la prima apariție publică după încătușare! Cum arată fostul lider PSD

Oamenii vor face diferența între cei care își apără țara, buni români care arată solidaritate și responsabilitate, și cei care preferă să acționeze în interes propriu - chiar dacă acest lucru face rău și aduce deservicii de imagine propriei țări.”, a declarat Viorica Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.